Ara

Edirnekapı Şehitliği, Süleymaniye Camii ve ÖNDER Beşirağa Gençlik Merkezi gezimizi gerçekleştirdik.

Ara

Türkçe Öğretmenimiz Hürü Göker Murt rehberliğinde, öğrencilerimiz el-göz koordinasyonu, dikkat, işbirliği, iletişim becerilerini geliştiren, grubun bir parçası olarak ortak hareket etme bilinciyle öğrencilerde takım ruhunu destekleyen "sihirli labirent" takım oyununu oynadılar.

Ara

Öğrencilerimizin motivasyonunu ve başarılarını arttırmaya yönelik okulumuz deneme sınavlarında ve mesleki yarışmalarımızdan; Kur'an-ı Kerim-i güzel okuma,Hafızlık ve Ezan-ı Muhammed-i' (sav) güzel okuma yarışmalarında başarı gösteren öğrencilerimize ödül yemeği düzenledik.

Ara

Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edebiliriz. Zihnimizdeki ve gönlümüzdeki engelleri kaldıralım. Sadece bir gün değil her gün farkında ve yanlarında olalım.

#3aralıkdünyaengellilergünü

Ara

Oyun Hamuruyla Beşinci Sınıflarımıza Harf Öğretimi Etkinliği.

Ara

İmam Hatip Okullarının Olmazsa olmazı "Mesleki Yarışmalar"

Öğrencilerimizin Mesleki yeterliliklerini artırmak ve kabiliyetlerini ortaya çıkarmak için her yıl düzenlenen "Kur'an-ı Kerim'i Güzel okuma,Hafızlık ve Ezan-ı Muhammed'i (sav) Güzel Okuma" yarışmalarını okulumuzda gerçekleştirdik. Kaybedenin olmadığı bu güzel yarışmalara katılan öğrencilerimizi kutluyor, öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Fen Bilimleri panomuzu oluşturduk. Panomuzda öğrencilerimizin hazırladığı çalışmalar da yerini aldı. ‍‍

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizin faydalanabileceği zeka oyunları bölümleri oluşturduk.

Kas

Okulumuz öğretmenlerine Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi olarak öğrencilerimizin kendi öğrenme stillerini tanıyabilmeleri adına 'Öğrenmeyi Öğretmek' öğretmen broşürlerimizi hazırladık.

Kas

Cumhuriyetimizin 98.yaşı, okulumuzda coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.