İSTANBUL / ESENYURT - Esenyurt İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız aşağıdaki gündem maddeleri ile 28 Ekim Perşembe saat15.00'te okulumuz konferans salonunda olacaktır. Tüm velilerimizin katılımını bekler, saygılar sunarız.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirdik.

Ekm

Öğrencilerimizin güneş sistemi, teleskop yapımı ve insan iskeletinin yapısı konularındaki sergisi büyük ilgi topladı.

Sergiyi incelemeye gelip sorulan sorulara doğru cevaplar verenlere minik hediyeler de düşünülmüştü.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

"Kitap boş vakitte okunmaz, kitap okumaya vakit ayrılır." diyoruz ve her hafta belirlenen bir ders saatimizde okulun tüm paydaşlarıyla kitaplarımızı okuyoruz. Bu haftaki kitap okuma saatimizden fotoğraflarımız

Ekm

Psikososyal destek kapsamında Sınıf rehber öğretmenlerimiz sınıflarıyla "Salgın hastalık psikoeğitim programı" uygulamalarını  gerçekleştirdiler.

Ekm

Salgın hastalık döneminde psikososyal destek kapsamında velilerimiz ile "Psikolojik Sağlamlık Aile Bilgilendirme Seminerimizi" gerçekleştirdik. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

5. Sınıf öğrencilerimiz ile Okula Uyum Oryantasyon çalışmaları kapsamında "Tanışma Kartları" etkinliği yapıldı. Bu etkinlik ile birlikte öğrenciler birbirleri ile tanıştılar.

Eyl

8. Sınıf öğrencilerimiz ile LGS hazırlık sürecinde eğitsel rehberlik kapsamında "Verimli Ders Çalışma Yöntemlerini" konuştuk.

İMAM HATİP'TE İLK GÜNÜM

Okulumuzun giriş katına hazırladığımız "İmam Hatip'te İlk Günüm" köşesi oldukça sevildi. 5. Sınıf öğrencilerimiz hatıra fotoğrafı çekinerek bu günü unutulmaz hale getirdi. Okulumuza yeni başlayan 5. sınıf öğrencilerimiz ve diğer tüm öğrencilerimize 'HOŞGELDİNİZ' diyoruz.