May

LGS'de tam kapanmaya geçiyoruz. Son 1 ay nasıl çalışmalıyız?
Tüm 8. Sınıf öğrencilerimizi bekliyoruz. #LGS2021

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen OKU-YORUM Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi kapsamında 5,6,7 ve 8. Sınıflardan oluşan okuma gruplarımız ve takım lideri hocalarımız ile okuduğumuz 3. kitapların tahlilini gerçekleştirdik.

May

LGS serüveninin önemli adımlarından biri olan lise tanıtımlarımıza Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olan Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile başladık. Kıymetli Okul Müdürü Musa TAÇKIN ve idare ekibi okulun fiziki imkanları,bilimsel kültürel, sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetleri, konumu ve ulaşımı, yerleştirme puan ve yüzdelik dilimi konularında 8. Sınıf öğrencilerimizi bilgilendirdiler ve öğrencilerimizin merak ettikleri soruları yanıtladılar. Katkılarından ve emeklerinden ötürü Musa TAÇKIN Hocamıza ve idare ekibine teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan-ı Şerif ayında, okul öğretmenlerimizin katkısı ve hayır hasenat grubu öncülüğünde hazırlanan ramazan kolilerimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıttık. Allah yapılan tüm yardımları ve hayırları kabul eylesin.

Nis

Sevgili çocuklar, kıymetli öğretmenlerimiz ve değerli velilerimiz ile bayram coşkusunu birbirinden renkli etkinliklerimiz ile birlikte yaşıyoruz.

Gazi meclisimizin açılışının 101. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.

Nis

Değerli Velilerimiz; Veli akademileri kapsamında okulumuza davet ettiğimiz Esenyurt Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Uzman Klinik Psikolog Başak TOHUMCU *Psikolojik Sorunlar ve İstenmeyen Davranışlar konusunda bu akşam saat 20.00'da* zoom üzerinden online seminer gerçekleştirecektir. Seminer saatine yakın ID ve şifre WhatsApp üzerinden paylaşılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir. Katılımınız bizim için önemli ve değerlidir

Nis

5. Sınıf öğrencilerimiz ile odaklanma ve dikkat becerilerini artırmaya, sağ ve sol beynin aynı anda çalışmasını sağlamaya yönelik egzersizler ve bulmacalar eşliğinde 'Orman dedektifi' etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Nis

Mezun buluşmaları etkinliğimizde, geçen yıl okulumuzdan mezun olan ve LGS 'de yüksek başarı gösteren mezun öğrencilerimiz, okulumuzda öğrenim görmekte olan 8. Sınıf öğrencilerimizle buluştular. Mezunlarımız; LGS hazırlık süreçlerini ve özellikle sınava son 2 ay kala deneyimlerini, tavsiyelerini ve nasıl başardıklarına dair öykülerini paylaştılar. Soru-cevap kısmı ile etkinliğimizi tamamladık.
Mezun öğrencilerimize katılımlarından ötürü teşekkür ediyor, 8.sınıf öğrencilerimize LGS sürecinde kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.

Nis

"Hiç bir ana-baba evlâdına iyi bir eğitimden, iyi bir ahlâktan daha değerli bir mîrâs bırakamaz" (Taberâni)

Veli Akademileri kapsamında okulumuza davet ettiğimiz konuğumuz Çatalca Müftülüğü Vaizi Ayser ŞENYİĞİT ile Aile Ahlakı ve Çocukta Ahlaki Gelişim konusunda seminerimizi gerçekleştirdik. Rabbimizin boyasıyla boyanmış, İslâm ahlâkıyla süslenmiş bilinçli nesillerin çoğalması duası ile seminerimizi tamamladık.
@ughuvaneti

Okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" Almıştır.

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTIMIZA TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.