İSTANBUL / ESENYURT - Esenyurt İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Öğrencilerimizle Edirnekapı Şehitliği, Süleymaniye Camii ve ÖNDER Beşirağa Gençlik Merkezi gezimizi gerçekleştirdik.

Nis

"SINIFIM TEMİZ, OKULUM TEMİZ" PROJESİNDE İLK HAFTANIN KAZANANLARI BELLİ OLDU.

Nis

Oku-yorum Gelişiyorum projesi kapsamında ''Dersimiz Namaz'' kitabını Müyesser ACAR hocamız rehberliğinde öğrencilerimizle birlikte tahlil ettik.

Nis

Oku-yorum Gelişiyorum projesi kapsamında ''Bir Siyah Bir Beyaz ''kitabını Hamdiye Esra BIÇAKÇI hocamız rehberliğinde öğrencilerimizle birlikte tahlil ettik.

Nis

Oku-yorum Gelişiyorum projesi kapsamında ''Tuhaflıklar Asansörü'' Kitabini Sibel AYDIN hocamızın eşliğinde öğrencilerimizle tahlil ettik.

Mrt

Okulumuzdaki Berat Kandili programımız.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü ile ilgili çocuklarımızın yaptığı "41 MISRA 41 ÇİZGİ"  adlı resim çalışmalarını giriş katımızda sergilemeye başladık.