Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün birlik ve beraberliğimize, demokrasimize güç katmasını diliyor; asil direnişin kahramanları şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.
#15temmuz
#türkiyegeçilmez

Tem

5-16 Temmuz tarihleri LGS tercih dönemi öncesi okulumuzdaki 8. Sınıf öğrencilerimizin velileri ile 2021 ortaöğretim kurumları tercih ve yerleştirme hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik.

Haz

8. Sınıf öğrencilerimizle LGS'ye bir adım kala: Sınav öncesi son hatırlatmalar seminerimizi gerçekleştirdik. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Veli Akademileri kapsamında okulumuza davet ettiğimiz konuğumuz Uzman Psikolojik Danışman Hayriye KOÇMARLAR ile Örnek Anne Baba ve Huzurlu Aile seminerimizi gerçekleştirdik. Hayriye Koçmarlar'a değerli katkılarından, velilerimize katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

May

İmam hatip ortaokulları ve liseleri için düzenlenen "Peygamberim Önderim Ezbere 40 Hadis Okuma Yarışması" okul eleme seçimlerimizi gerçekleştirdik. Yarışmaya katılıp çaba gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.)'in Vedâ haccında, 9 Zilhicce 10 H./ 8 Mart 632 M. Cuma günü, Arafat Vâdisi'nin ortasında 124 bin Müslümanın şahsında bütün insanlığa hitabı olan Veda Hutbesi okulumuz öğrencileri tarafından seslendirildi.

May

LGS'de tam kapanmaya geçiyoruz. Son 1 ay nasıl çalışmalıyız?
Tüm 8. Sınıf öğrencilerimizi bekliyoruz. #LGS2021