Nis

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programımızı gerçekleştirdik. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ÖĞRETMEN BROŞÜRLERİ

İLETİŞİM ENGELLERİ

Mrt

21/03/2024 TARHİNDE YARI FİNALİ GERÇEKLEŞEN NEBE-NAS YARIŞMASINA KATILMAYA HAK KAZANAN 9 ÖĞRENCİMİZ KOORDİNATÖR ÖĞRETMENİMİZ RABİA NUR TINARLIOĞLU GÖZETİMİNDE SINAVLARINI TAMAMLADILAR.ÇABA, GAYRET, İSTEK VE AZİMLERİNDEN ÖTÜRÜ ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

Mrt

Öğrencilerimiz eğitim bilişim ağı üzerinde ingilizce materyallerle çalışmalarını tamamladılar. Sadece İngilizce becerilerini geliştirmekle kalmadılar, aynı zamanda dijital okuryazarlık konusunda da kendilerini geliştirdiler. İngilice Öğretmenimiz Pınar KARADUMAN  ve Okul Müdürümüz Fahrettin KÖKLÜ tarafından öğrencilerimize  emeklerinin ve gayretllerinin bir göstergesi olarak katılım belgesi verildi.

Mrt

11 AYIN SULTANI MÜBAREK RAMAZAN AYININ GELİŞİNİ ÇOŞKUYLA KUTLADIK. "HOŞ GELDİN RAMAZAN" PROGRAMIMIZIN HAZIRLANMASINDA GÖREV ALAN RÜMEYSA ÖZKARAASLAN, ZEHRA ŞALIŞ, MÜYESSER ACAR, İBRAHİM UÇKUN ÖĞRETMENELERİMİZE VE SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Öğrencilerimizle ÇEDES Projesi kapsamında Süleymaniye Camii'ne gezi düzenledik.

Mrt

Öğrencilerimizle 15 Temmuz Şehitliği'ni ziyaret ettik.

Mrt

ÇEDES kapsamında yürüttüğümüz "Okuyorum- Geziyorum" projemizin üçüncü durağı İstiklal Marşı'mızın şairi Mehmet Akif Ersoy oldu. Öğrencilerimizle Akif'i daha yakından tanımak maksadıyla okuduğumuz "Akif" kitabını mütalaa edip akabinde şairimizin Edirnekapı Şehitliği'ndeki mezarını ziyaret ettik. Projeyi layığıyla yürütmek için çabalayan Ümmügülsüm KARATAŞ ve Pınar TATAR öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.