Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KONULU ŞİİR YARIŞMASINDA İSTANBUL 2.Sİ OLAN ÖĞRENCİMİZE ÖDÜLÜNÜ TAKDİM ETTİK.

Medine Tuana BALAL adlı öğrencimiz, 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu şiir yarışmasında "Hissettim" şiiriyle İstanbul 2.si olmuştur.
Okul müdürümüzün takdimiyle öğrencimize ödülünü vererek tebrik ettik.

Mrt

8.Sınıf öğrencilerimizle lise tanıtımı için Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gittik.

Öğrencilerimizin merak ettiklerini değerli okul müdürü Musa TAÇKIN cevaplamıştır. Kendisine ve tüm okul çalışanlarına teşekkür ederiz.

Mrt

Depreme karşı tedbirli olmak amacıyla, deprem anında yapılacakları tüm okul paydaşları ile uyguladığımız deprem tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Kas

Peygamber efendimiz (s.a.v.)'in buyurduğu gibi, "Sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğrenen ve öğreteninizdir." hadis-i şerifinden yola çıkarak, peygamber efendimizin hayatı ve güzel ahlakından bahsederek Allah'ın emrettiği kaideleri öğrettik.

Haz

Harezmi Eğitim Modeli 2018-2019 eğitim öğretim yılı 3. pilot uygulamasını, Esenyurt İmam Hatip Ortaokulu olarak değerli Fatma Toruntay ( Bilişim Teknolojileri), İlyas Taş (Sosyal Bilgiler), Ahmet Çiftçi (Sosyal Bilgiler) ve Gizem Avcı (Matematik) öğretmenlerimiz yürütücülüğünde başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

Sene boyunca yaptığımız faaliyetleri katılımcılara ve ziyaretçilere sunduk, sağlıklı yaşam ve beslenme hakkında bilgilendirdik.

Harezmî Eğitim Modeli kapsamında 32 haftalık süreçte yaptığımız tüm çalışmaları, 'Sportif Tabu' oyun etkinliğimizi ve hayatın içinden sorunlara karşı disiplinlerarası anlayış ile geliştirdiğimiz 3 adet proje sunumunu sene sonu Harezmi Eğitim Şenliğinde gerçekleştirdik.

Ayrıca "Harezmi Uygulama Okulu Etiketini" alarak bu yılki okul olarak almış olduğumuz 4. ödülümüzle büyük bir başarıya imza atmış olduk.

Öğrenciyi tam merkezine alan böylesi yerli bir eğitim modelinin parçası olmanın gururunu yaşıyoruz.

Harezmî Eğitim Modeline emek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul koridorlarımızı ayet ve hadislerle süsledik.

Nis

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği bünyesinde yer alan Öncü Gençlik Spor tarafından düzenlenen İmam Hatip ORtaokulları arası spor oyunlarında Badminton dalında takımlarımız il 1.liği ve il 3.lüğü dereceleri elde ederek bizleri gururlandırdılar.

Nis

İMAM HATİPLER ARASI DÜZENLENEN KROS YARIŞINDA İL DÜZEYİNDE OKULUMUZ 5. OLMUŞTUR.

Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Nis

"HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR" PROJESİNDE BU AY EN ÇOK BAĞIŞ YAPAN 5-D SINIFIMIZI TEBRİK EDERİZ.

Mrt

Avcılar´da düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zafer Kupası Okçuluk Müsabakasında takım olarak kızlarda 2. olma başarısını gösterdik.

Ata sporumuz olan okçulukta göstermiş oldukları üstün başarıdan ötürü öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Esenyurt Kaymakamı Sayın Dr.Vural KARAGÜL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Paşali BEŞLİ ve İlçe Spor Müdürünün katılımları ile ilçede 1. olan atletizm takımımız, düzenlenen tören ile ödülünü almıştır.

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.