İSTANBUL / ESENYURT - Esenyurt İmam Hatip Ortaokulu

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı kapanış törenimizde "Oku-yorum Gelişiyorum" projesi yarışma sınavında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini tören ile takdim ettik. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Kapanış törenimizde mezun öğrencilerimize diplomalarını dağıttık. LGS tercih döneminde tekrar bir araya geleceğimiz tüm mezun öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Sayın velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz;

2021 - 2022 Eğitim Öğretim yılımızın sonuna geldik. Tüm öğrencilerimize bir yıl boyunca verdikleri emeğin karşılığında karnelerini dağıttık. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Yaz tatilinde bolca dinlenin fakat kitap okumayı ihmal etmeyin. Sevgiyle kalın. Eylül ayında görüşmek üzere.

Haz

"Şiirden şiire bir yol vardır."

"Her ay bir şair bir şiir." konulu proje kapsamında okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Gülsüm KARATAŞ, Meral ÖZKUL ve Hürü Göker MURT hocalarımızın düzenlemiş olduğu şiir dinletisinden muhteşem kareler ile karşınızdayız.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Sene sonu etkinliği kapsamında Florya Atatürk Ormanı'nda düzenlediğimiz pikniğe 14 Haziran Salı günü kız grubumuz, 15 Haziran Çarşamba günü erkek grubumuz ile birlikte gittik. Piknik sonrası halat çekme, çuval yarışı, yumurta taşıma, voleybol turnuvası gibi aktiviteler ile öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz beraberce doyasıya eğlendiler.