Esenyurt İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : 02126890733
WEB http://esenyurtiho.meb.k12.tr
Adres : Yeşilkent Mah. 1880 Sok. No75 Esenyurt / İSTANBUL
VİZYON : İstanbul´da ilk tercih edilen ortaokul olarak uluslar arası standartlarda eğitim veren ve her yıl üst öğrenim kurumlarına artan sayıda öğrenci yerleştiren; Ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler yetiştiren bir okul olmaktır.
MİSYON : İnsana, aileye, topluma, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve mirasa saygı duyan, bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, kişilikli, inançlı fertler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : SABAHÇI- ÖĞLENCİ
Saatler : 07:15 - 12:40(SABAH) 12:45 - 18:10(ÖĞLEN)
Isınma : DOĞALGAZ MERKEZİ SİSTEM
Lojman : lOJMANIMIZ OKUL BİNASININ İÇERİSİNDE YER ALMAKTADIR. TOPLAMDA 1 DAİRE MEVCUTTUR. DAİREMİZ 1+1 OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR. Sayısı:1
Ulaşım : İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR. E5 HARAMİDERE GÜZEL YURT MAH.´DEN GİRİŞ YAPIP 2 KM YOL ÜZERİ.
Yerleşim Yeri : YEŞİLKENT MAH. 1880 SOKAK. NO:75 ESENYURT İSTANBUL