İSTANBUL / ESENYURT - Esenyurt İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Suriyeli öğrencilerimiz için 21.04.2018 tarihinde yapılacak Türkçe Yeterlilik Sınavı İçin okulumuz konferans salonunda 12.04.2018 tarihinde saat 11.00´de velilerimize yönelik bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Nis

Okulumuzda düzenlenen dini bilgiler yarışmamıza katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Yeni ders programımız 19.03.2018 tarihinden itibaren geçerli olacaktır.

Mrt

Yeni ders programımız 19 Mart 2018 Pazartesi gününden itibaren geçerlidir. Sisteme sadece pazartesi gününün ders programı yüklenmiştir. Öğrencilerimizin pazartesi günü ders programına göre ders araç gereçleriyle okula gelmeleri önemle rica olunur.

Ara

Okulumuzda 40 Şair 40 Şiir güzel şiir okuma etkinliği düzenliyoruz . Detaylı bilgiyi Türkçe öğretmenlerinizden alabilirsiniz. Sınıf düzeylerine göre okunacak şiirlerin yer aldığı dosyalar aşağıdadır.

Ara

Okulumuzda Okuyan 7´ler kitap okuma etkinliği düzenliyoruz. Detaylı bilgiyi Türkçe öğretmenlerinizden alabilirsiniz.

Ock

19.01.2018 Cuma günü 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona eriyor. Karneler cuma günü son ders saatinde dağıtılacaktır.

Şbt

Yeni ders programımız 26 Şubat 2018 Pazartesi gününden itibaren geçerlidir. Sisteme sadece pazartesi gününün ders programı yüklenmiştir. Öğrencilerimizin pazartesi günü ders programına göre ders araç gereçleriyle okula gelmeleri önemle rica olunur.

Şbt

Yeni ders programımız 26.02.2018 tarihinden itibaren geçerli olacaktır.

Şbt

Yeni ders programımız 5 Şubat 2018 Pazartesi gününden itibaren geçerlidir. Sisteme sadece pazartesi gününün ders programı yüklenmiştir. Öğrencilerimizin pazartesi günü ders programına göre ders araç gereçleriyle okula gelmeleri önemle rica olunur.

Şbt

Yeni ders programımız 05.02.2018 tarihinden itibaren geçerli olacaktır.

Kas

Yeni ders programımız 27 Kasım 2017 Pazartesi gününden itibaren geçerlidir. Sisteme sadece pazartesi gününün ders programı yüklenmiştir. Öğrencilerimizin pazartesi günü ders programına göre ders araç gereçleriyle okula gelmeleri önemle rica olunur.

Kas

2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. dönem veli toplantımız aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde yapılacaktır.

Sabah grubu öğrencileri : 2 Aralık 2017 Cumartesi saat 14.30

Öğle grubu öğrencileri   : 3 Aralık 2017 Pazar saat 14.30

Toplantımız öğrencilerin eğitim gördüğü sınıflarda yapılacaktır. Toplantımızda öncelikle sınıf rehber öğretmenlerimiz ardından ders öğretmnlerimiz sizlerle görüşecektir.