İSTANBUL / ESENYURT - Esenyurt İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Okul müdürümüz Mehmet Şirin BALĞASUN başkanlığında yapılan toplantıda, belirtilen gündem maddeleri müzakere edilerek karara bağlandı.

Şbt

2017-2018 eğitim öğretim yılı 2. dönem öğretmenler kurulu toplantımız okul müdürümüz Mehmet Şirin BALĞASUN başkanlığında okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi .

Toplantıda okulumuzda  ilk dönem yapılan faaliyetler ve 2. dönemde yapılacak olan faaliyetler ele alınmış ve devam eden projelerimiz değerlendirilmiştir .

Şbt

Okulumuzda 2. dönem uygulanacak olan yeni ders programımız duyurular kısmına eklenmiştir.

Ock

Okulumuzun paydaşları olan velilerimiz, öğretmenlerimiz, STK´lerle ve ilçemizdeki okul müdürlerimizle bir araya geldik. Durum değerlendirmesi yapıldı. 2. kanaat döneminde daha güzel bir eğitim öğretimin gerçekleşmesi için fikir alışverişinde bulunduk.

Ock

Öğrencilerimiz ile bir araya gelen psikolog Elif KIRMAÇ günümüzde İslam coğrafyası ve medya konulu bir sunum yaptı.

Ock

Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri projesi kapsamında yazar Zehra TÜRKMEN´in katılımıyla velilerimize bir seminer verildi.

Ock

Okulumuz 1. kanaat dönemi ögretmenlerimizle değerlendirildi. Kurum kültürü ve öğrencilerin durumları görüşüldü. Dezavantajlı öğrencilerin tespiti yapılarak 2. kanaat döneminde bu öğrencilerimize yönelik yapılacak çalışmalar müzakere edildi.

Ock

Sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler ile ilgili kazandığımız başarılar ve aldığımız ödüllerin yer aldığı okul müzemiz kuruldu.