Ailemle Sabah Namazında Okuldayım Projemiz

Değerli Velilerimiz;

Esenyurt İmam Hatip Ortaokulu olarak başlatmış olduğumuz " AİLEMLE SABAH NAMAZINDA OKULDAYIM" Projemiz devam ediyor.Bu anlamlı projemizde sizleri ve öğrencilerimizi okulumuzda sabah namazı programına bekliyoruz.

Bildiğiniz üzere namaz insanın ALLAH'a kulluğunun en güzel göstergesidir. Namaz ''Ya RABBİ! Ben Senin kulunum,  Sen de benim RABBİMSİN" demenin ifadesidir. Namaz, ayrıca Müminlerin tek vücut olmasını sağlayan bir vahdet eylemidir. Bu kapsamda hem kulluğumuzu en güzel şekilde ifade etmek hem de tek vücut olduğumuzu göstermek için Esenyurt İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimiz ve velilerimiz ile Rabbimizin huzuruna varıyoruz.

Proje kapsamında Okulumuzda HER HAFTA CUMA SABAHI SAAT 07.50'de CEMAATLE SABAH NAMAZI kılınacak olup programımız şu şekilde olacaktır:

1-07.50'de Cemaatle Sabah Namazı

2-Namazdan sonra dua ve tesbihat